Karneval u Veneciji


 venecija-karneval

Termin: 21.02./25.02.2014. godine

Cena: 125€

Tip prevoza: Autobus

acrobatkarneval-venecija

KARNEVAL U VENECIJI


Neobično romantičan i tajanstven gradić - Venecija pleni svojom neobičnošću i lepotom. Nalazi se u severoistočnoj Italiji, na Jadranskom moru. Poznata je po kanalima, gondolama i bogatoj istoriji pre svega kao grad koji je bio sedište Mletačke republike. Smeštena je na 118 malih ostrva u močvarnoj venecijanskoj laguni. U ovom čudesnom gradu na vodi koji u zimskom periodu izgleda kao iz bajke, možete obići most uzdisaja, Duždevu palatu, Trg i crkvu Svetog Marka, Zvonik, satnu kulu i most Rialto ali i mnoge druge znamenitosti. Dok budete istraživali ovaj čaroban grad, neminovno je da ćete se u nekom momentu izgubiti među njenim uskim uličicama i kanalima, a sve vreme ćete imati utisak kao da će svakog momenta pred vas da iskoči misteriozna dama u raskošnoj haljini sa maskom preko lica.

1. DAN: VALJEVO – ITALIJA
Sastanak učesnika putovanja u VALJEVU u 20:30 sati, na autobuskoj stanici "Europa busa". Polazak u 21:00 sati. Polazak iz BEOGRADA u 23:00 sati. Vožnja kroz Srbiju, Hrvatsku, Sloveniku i Italiju uz kraća usputna zadržavanja radi odmora i carinskih formalnosti.


2. DAN: VERONA – LIDO DI JESOLO
U jutarnjim časovima dolazak u VERONU. Obilazak grada Romea i Julije: amfiteatar "Arena", Trg Bra, Julijina kuća, trg Manćini... Nakon obilaska slobodno vreme. Nastavak putovanja u popodnevnim satima. Dolazak u LIDO DI JESOLO u večernjim satima. Smeštaj u hotel. Noćenje.


3. DAN: LIDO DI JESEOLO – VENECIJA – LIDO DI JESOLO
Doručak. Odlazak u luku Punta Sabioni. Vožnja brodom do venecijanskog pristaništa. Panoramsko razgledanje grad: Kanal Grande, Most Rialto, most Uzdisaja, Trg Sv. Marka, crkva Sv. Marka, Duždeva palata, Santa Maria dela Salute... Odlazak na Trg Svetog Marka na svečano otvaranje karnevala puštanjem bele golubice sa zvonika i prisustvovanje tradicionalnom "letu anđela". Slobodno vreme za uživanje u karnevalu. U večernjim satima povratak u Lido di Jesolo. Noćenje.


4. DAN: LIDO DI JESOLO – VENECIJA – SRBIJA
Nakon doručka, napuštanje hotela. Odlazak do luke Punta Sabioni i vožnja brodom do Venecije. Slobodno vreme za uživanje u karnevalu. Polazak za Srbiju oko 17:00 sati. Noćna vožnja kroz Sloveniju i Hrvatsku, sa usputnim pauzama radi odmora i carinskih formalnosti.


5. DAN: VALJEVO
Dolazak na polazno odredište u planirano vreme.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
- Prevoz turističkim autobusima koji ispunjavaju sve uslove za bezbedan prevoz putnika;
- Smeštaj u hotelu sa 3* u Lido di Jesolu, usluga na bazi 2 /dva/ noćenja sa doručkom;
- Usluge stručnog turističkog vodiča;
- Troškovi organizacije putovanja.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
Fakultativne izlete i individualne troškove: Vožnja brodom do Venecije (povratna karta) – 15€ odrasli/ 12€ deca do 12 godina; Putno zdravstveno osiguranje (može se kupiti u agenciji).

DOPLATE I POPUSTI:
- Doplata za 1/1 sobu iznosi 50€;
- Treća odrasla osoba u 1/2+1 sobi ima 5% popusta;
- Deca do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe imaju popust 10%.

NAČIN PLAĆANJA:
- 30 % prilikom rezervacije, ostatak 10 dana pred putovanje.
- Čekovima građana, 40% prilikom rezervacije, ostatak na rate do 20. juna 2014. godine.

NAPOMENA:
Program je rađen za min 40 putnika. Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granici, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak, promene u viznom režimu,...) potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i viziranja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja. Organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska. Organizator putovanja TA"Europa travel" Valjevo licenca OTP 81/2013 od 24.09.2013. godine.

ZA OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI KORIŠĆENJA USLUGA
"EUROPA TRAVEL" D.O.O. VALJEVO

Proba modul

ribbon

Proba modul

top